Societat

Sis detinguts en una fàbrica clandestina de tabac a Roda de Ter

Produïen tabac per distribuir a diversos països europeus

s’han intervingut 11.400 quilos de picada i 7.360 paquets

Sis persones han estat detingudes en una operació conjunta de la Policia Nacional i l’Agència Tributària, després de desmantellar una fàbrica clandestina de tabac a Roda de Ter (Osona). El negoci fraudulent produïa tabac per distribuir per països europeus. En el moment de la detenció s’han intervingut 11.400 quilos de picada i 7.360 paquets.

Segons ha informat la policia, la fàbrica desmantellada comptava amb una línia de producció completa de cigarrets i empaquetat en paquets, així com gran quantitat de precursors, picada de tabac i caixes disposades per a la seva distribució.

Tot i que la xarxa criminal responsable de la nau era d’origen polonès, els sis detinguts són treballadors de nacionalitat ucraïnesa, acusats dels delictes de contraban de tabac i de gèneres prohibits, contra la propietat industrial i contra la Hisenda Pública.

La investigació va arrencar a inicis d’aquest mes, quan Vigilància Duanera de l’Agència Tributària i la Policia Nacional van tenir coneixement, a través de la cooperació duanera i policial amb el Regne Unit, que aquesta xarxa s’havia establert a Roda de Ter, on disposava d’una instal·lació transformada en fàbrica clandestina de cigarrets per a la seva comercialització a diversos països europeus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia