Societat

Quickchef arriba als 20 anys oferint solucions als negocis hotelers amb aliments de 5a gamma

La companyia catalana, especialitzada en aquest tipus d’alimentació, revoluciona la gastronomia optimitzant els processos de cuina i contrarestant els alts costos energètics

Quickchef, empresa referent en la indústria alimentària, ha arribat als 20 anys oferint solucions als negocis hotelers a partir dels productes de 5a gamma, precuinats o semielaborats que es presenten envasats i estan a punt per ser consumits després d’un procés ràpid de regeneració. Aquesta categoria d’aliments i el seu procés de producció presenten avantatges a l’hora d’optimitzar els processos de cuina i contrarestar els alts costos energètics. Quickchef forma part de MedPlaya Managemenr Services, una companyia gironina de gestió hotelera. Fundada el 2003 i amb una producció anual de més de 600.000 kg de menjar, ha obtingut quatre certificacions que en destaquen la seva qualitat, seguretat i consciència ecològica. Disposa d’un variat catàleg: amanides, peces de carn cuita al buit, peix, salses, receptes tradicionals, plats ètnics i opcions vegetarianes, veganes i sense gluten per adaptar-se a les demandes i necessitats dels usuaris. S’ubica a Reus, en unes modernes instal·lacions de 3.600 metres quadrats i equipades amb l’última tecnologia.

La 5a gamma

La 5a gamma, cada cop més popular, es caracteritza perquè l’aliment està preparat i a punt per ser consumit, no se li ha afegit cap conservant i manté les seves propietats originals, els nutrients i el gust. Per aconseguir-ho, s’utilitzen processos d’elaboració tradicional i alhora tècniques més modernes com la pasteurització i la cocció a baixa temperatura. A partir d’aquesta línia de negoci, Quickchef troba solucions als problemes i reptes derivats del context actual del sector hoteler, cada cop més competitiu i amb la creixent necessitat d’adaptar-se a les expectatives dels clients, que busquen experiències gastronòmiques úniques i personalitzades.

Anna Codina, consultora estratègica que treballa amb Quickchef, explica que “en el context actual, el sector de l’hostaleria es troba amb molts reptes per satisfer les demandes dels clients sense perdre competitivitat. La cinquena gamma i els avantatges que suposa a l’hora d’optimitzar costos, i les garanties de qualitat i seguretat que ofereix, és la solució perfecta per afrontar aquestes necessitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Air Nostrum amplia els vols entre Barcelona i València

barcelona
GIRONA

Exposició per conscienciar el jovent sobre el risc del consum abusiu d’alcohol

GIRONA

Serret afronta la propera reunió sobre el català a Europa “amb optimisme però amb tota la cautela”

barcelona
societat

El SOC reuneix agents socials, econòmics i ens locals de Girona per avançar en el nou model territorial

girona

La plantilla del 112 de Reus manté la vaga al no arribar a un acord amb Serveo

BARCELONA

L’Institut de Medicina Legal va rebre prop de 400 donacions de cadàvers el 2022, la millor xifra de la història

BARCELONA
societat

El Consell Comarcal del Ripollès es queixa del tall a l’R3: “No és normal ni tolerable”

ripoll
Exposicions

CaixaForum Girona ofereix una mirada polièdrica al fenomen dels videojocs

Girona
SOCIETAT

Dol a Tordera per la mort als 78 anys de Maria Teresa Reyner