Societat

Societat

Luis Sánchez Friera, editor del ‘Diari de Tarragona’

Ha estat gairebé quatre dècades al capdavant del mitjà

L’editor i president del Diari de Tarragona, Luis Sánchez-Friera, va morir ahir, divendres, a l’edat de 80 anys, segons ha anunciat el mateix mitjà tarragoní.

Sánchez-Friera es va fer conegut per ser el president del Cepede (centre de formació per a empresaris i directius). L’any 1984 el Diari de Tarragona, que en aquell moment es deia Diario Español, nom imposat durant la dictadura franquista, va ser adquirit per la societat Promicsa, i Sánchez-Friera en va esdevenir editor i president. El primer que va fer com a nou responsable va ser recuperar el nom original del mitjà, Diari de Tarragona, capçalera que té els orígens al 1808. Al llarg del seu mandat l’editor va poder dur el diari al seu creixement i a la seva consolidació actual.

El maig del 2022, el dibuixant satíric Faro i Luis Sánchez-Friera se les van tenir per una vinyeta sobre el 25% de castellà a les escoles que va acabar en censura i la sortida de Faro del mitjà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.