Societat

societat

Premi del Gastronòmic Fòrum Barcelona a les cuineres de Sils

El Consell Assessor de Gastronòmic Fòrum Barcelona (GFB) ha decidit per unanimitat que el col·lectiu La Cuina a Sils és mereixedora d’un Premi Josep Mercader 2023 a la Categoria Cuina, un guardó que es lliurarà demà en el marc del fòrum. Des del col·lectiu La Cuina de Sils han manifestat que aquesta reconeixement a la seva feina els dona l’oportunitat de recordar els diferents premis que els han atorgat al llarg dels anys. Entre aquests, hi ha el primer Salsafí d’Or atorgat per l’Associació d’Empresaris de Serveis Turístics de la comarca (1998); el Setrill de plata de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners (2004), el Bolet d’Or de l’Ajuntament d’Arbúcies (2005). A més, el 2009 van ser nomenats a Forlimpopoli (Itàlia) Disciples d’Auguste Escoffier; el març de 2018 se’ls va concedeix el Premi Especial del Patronat de Turisme Costa Brava Juli Soler i Lobo i el 17 de juliol del mateix 2018, se’ls va atorgar la Creu de Sant Jordi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Posen en marxa uns equips pioners per tractar malalts mentals greus

OLOT / RIPOLL

Reforcen el servei d’informadors ambientals amb sis persones més aquest estiu

GIRONA
successos

Desmantellen un dels laboratoris més importants de drogues sintètiques

Granollers
societat

L’acusat de la brutal agressió d’Igualada va buscar a Internet ’noia violada’ tres dies després

Barcelona

L’Ateneu Salvadora Catà denuncia "l'actitud hostil" d'un regidor

GIRONA
SOCIETAT

L’educació en la diversitat sexoafectiva, lema del Pride 2024

BARCELONA
infraestructures

La nova estació de busos intermodal estarà llesta la primavera vinent

Tàrrega
medi ambient

Replanten un salze en perill d’extinció perquè no desaparegui a l’Alt Pirineu

Llavorsí

El Port de Roses renova la certificació internacional EMAS

ROSES