Societat

societat

Noel rep el Premi Kaizen d’Excel·lència Operacional pel seu model de millora contínua

El grup d’alimentació ha estat reconegut per la capacitat de generar una cultura corporativa a partir de la formació contínua a través del Noel Academy

El grup d’alimentació Noel ha estat reconegut amb el Premi Kaizen en la categoria d’Excel·lència Operacional, atorgat per la consultora internacional Kaizen Institute. La companyia de la Garrotxa ha guanyat aquest guardó gràcies al seu projecte NOEL: Noel Operational Excellence by Lean, que aglutina diverses iniciatives de millora en quinze de les seves plantes per optimitzar-ne l’eficiència.

Kaizen Institute ha premiat el projecte de Noel perquè, en paraules del seu director general, Borja Iglesias, demostra “la gran capacitat de la companyia per generar una cultura de millora continua, orientada a sistematitzar processos robustos per assegurar-ne la repetibilitat i garantir l’eficiència i eficàcia en termes de productivitat, qualitat de producte, rendibilitat i servei al client”.

Entre les millories que recull el projecte hi ha progressos que han augmentat fins el 25% l’eficiència de plantes com la que Noel té a Sant Joan les Fonts, especialitzada en productes de xarcuteria llescats. En aquest sentit, David Ruiz, director Corporatiu de Producte de Noel, assegura que “estem fent una forta aposta en la implementació d’un model de millora continua transversal que inclou totes les plantes i departaments de la companyia”.

El reconeixement també té en compte les diverses formacions impulsades pels equips de millora contínua i de desenvolupament, que es duen a terme a través de Noel Academy, l’acadèmia de formació interna del grup. Tal com assegura Ruiz, “la nostra acadèmia interna de formació ens permet desenvolupar noves habilitats orientades a fer que tota la plantilla de Noel tingui més coneixement i autonomia en millora continua i, d’aquesta manera, poder donar un millor i major servei a tota la companyia”.

La onzena edició dels Premis Kaizen també ha premiat institucions, amb un pes especial en l’àmbit sanitari, com l’Hospital Universitari de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, i els madrilenys de La Paz i Severo Ochoa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona