Societat

SOLIDARITAT

Tres esglésies garrotxines repicaran campanes pel Drets Humans

La convocatòria de la tocada conjunta està marcada a les 8 del vespre del dia 10 de desembre

El proper diumenge 10 de desembre a les 8 del vespre del vespre es farà una tocada de campanes conjunta en molts campanars de Catalunya i d’arreu d’Europa en defensa dels Drets Humans. La iniciativa d’aquest repic, que enguany arriba a la XIV edició, és del Grup de Campaners d’Arrone (Itàlia) amb el recolzament de la Federació Nacional de Campaners. El lema de l’esdeveniment és Toquem els campanars d’Europa per recolzar els Drets Humans. Aquest any especialment dedicat a Orient Mitjà i Ucraïna.

A la Garrotxa hi participaran els campanars de Sant Esteve d’Olot, Sant Romà de Joanetes i Sant Privat d’en Bas. Els campaners interpretaran un toc creat des de l’Escola de Campaners de la Vall d’en Bas basat en l’Oda a l’Alegria de Beethoven, que és un himne a la pau i la fraternitat entre els pobles. Tothom qui ho desitgi es pot aplegar al peu d’aquests campanars per escoltar aquest toc d’esperança i respecte als Drets Humans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia