Societat

Dos lladres distreuen un empresari per robar-li 200.000 euros i no se n'adonen que dos mossos els vigilaven

Un empresari confiat, dos lladres despistats i dos policies amb sort protagonitzen la història, la crònica d'un furt de 200.000 euros molt fàcil de cometre però que va quedar ràpidament resolt.

Dilluns, un empresari del Baix Llobregat va acudir a una oficina bancària de Molins de Rei amb un empleat seu per retirar 230.000 euros del seu compte. Un cop fet el reintegrament, els dos home es van desplaçar amb cotxe a un altre banc de la població, a pocs metres de distància. Mentre el treballador entrava en aquesta segona entitat financera per ingressar-hi 30.000 euros, l'empresari va quedar-se sol al cotxe. Al seient del copilot, hi havia un sobre amb els 200.000 euros restants.

Instants després, l'empresari va notar un fort cop a la part del darrere del cotxe i va sortir a veure què havia passat. Va veure que un motorista s'havia encastat contra el seu vehicle i mentre discutia amb el motorista no va adornar-se que un altre home obria la porta del seu cotxe i s'enduia el sobre amb els 200.000 euros. Quan va reaccionar va córrer darrere del lladregot però no el va poder atrapar. El robatori hauria sortit rodó als assaltants si no hagués estat perquè hi havia dos mossos d'esquadra a la zona: els lladres no els havien vist.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els dos agents formaven part d'un dispositiu que vigila aquesta àrea de Molins, on hi ha moltes oficines bancàries, els últims dies de cada mes, quan es preparen els pagament de nòmines i comandes. Els dos agents van aconseguir atrapar el lladre que duia els diners i el botí va poder ser retornat al seu amo. El pispa, Mohamed Y, de 33 anys, va ser detingut per un delicte de furt. Ja havia estat detingut set vegades per la mateixa causa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró