Societat

SOCIETAT

Frit Ravich tanca un 2023 amb rècord de vendes i supera els 300 milions

La companyia té l’objectiu d’incorporar 80 nous professionals a l’empresa aquest 2024

Frit Ravich, l’empresa gironina especialitzada en l’elaboració de patates fregides, snacks i fruits secs, incrementa les vendes en un 15% i supera als 300 milions d’euros durant el 2023, any que precisament celebra els seus 60 anys d’història. Segons explica l’empresa a través d’un comunicat, aquests resultats són fruit del desenvolupament de les marques de distribuïdes als diferents canals on opera, on destaca Alimentació, Impuls, Hoteleria i Exportació. D’aquesta manera, productes com Caseras, Chips Premium, Top Corn i Cocteleo han experimentat un important creixement, gràcies també a la inversió en més activitat promocional.

En total, la companyia amb seu a Maçanet de la Selva ha invertit 5,4 milions en l’augment de la seva capacitat tecnològica i creació de nous productes. En concret, ha ampliat la línia de crispeteres, on la marca Top Corn s’ha consolidat com a segell de referència, amb una quota de mercat del 39%. Pel que fa a productes, Frit Ravich ha tancat 2023 amb 1.000 referències en el seu catàleg propi. Enguany la innovació en producte ha estat Cocteleo Xtreme, una nova referència de la família Cocteleo, amb sabors picants dirigits principalment al públic jove.

D’aquesta manera, l’empresa s’ha consolidat com a referent en el desenvolupament del sector de l’snacking i ofereix solucions integrals per contribuir a l’evolució del sector. En aquest sentit, Frit Data Solutions és una nova plataforma d’anàlisi de dades per compartir el coneixement de mercat de Frit Ravich amb altres agents del sector.

Pel que fa als treballadors, ha tancat l’any amb un equip de 1.100 professionals, repartits entre la seu central, on es troben la planta logística i de producció, així com entre les 38 delegacions comercials. Durant 2023, s’hi van incorporar més de 100 persones. D’altra banda, amb la visió de mantenir la tendència de creixent, l’empresa preveu incorporar més de 80 nous perfils durant el 2024.

Més sostenibles

L’any 2007, Frit Ravich va ser pioner amb la instal·lació del parc fotovoltaic més gran del sector alimentari a Girona. Des de llavors, s’han invertit més de 3 milions en incrementar el parc fotovoltaic. L’ampliació de 2.000 m2 del 2023 ha suposat la cobertura total del sostre de les instal·lacions a Maçanet de la Selva, amb 32.000m2 de plaques.

També s’ha dut a terme el Pla Re-powering, que ha consistit en un canvi per plaques més potents, de 540W. Amb aquesta última inversió, les plaques tenen una capacitat productiva de 300 KW, un 15% superior a les anteriors. Així, de l’energia que consumeix Frit Ravich a logística i producció, el 22% és autogenerada.

Una altra de les mesures en matèria d’energia verda és l’augment de flota amb etiqueta ambiental ECO, així com l’ampliació dels vehicles impulsats per GLP. Gràcies a aquest canvi, la companyia ha reduït la seva emissió de CO2 en 12 tones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Una joia en renovació constant

Sant Cugat del Vallès

Energia verda de proximitat

Barcelona
crònica

Quan el silenci i la presència reconforten

Societat

Nova edició de les Jornades Solidàries de Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs

Un nou Codi d’Accessibilitat per acabar amb les barreres físiques, sensorials i cognitives

Marc Serra
President de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

“Cal la implicació de tothom i una bona planificació”

barcelona

Petits negocis, grans xifres

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona