Societat

SOCIETAT

Girona demana un alto el foc a totes les guerres

Concentració a la plaça del Vi coincidint amb el segon aniversari de l’esclat del conflicte a Ucraïna

L’associació d’alumnes per la pau UAP! hi ha interpretat un parell de cançons

Unes 200 persones, segons informa l’agència ACN, s’han congregat aquest dissabte a les set de la tarda a la plaça del Vi de Girona per demanar un alto el foc a totes les guerres. Ho han fet al voltant d’un símbol de la pau fet amb espelmes i coincidint amb el segon aniversari de l’esclat de la guerra a Ucraïna. “Actualment, hi ha 33 conflictes bèl·lics oberts arreu del món i hi ha 108 escenaris de tensió que poden acabar amb conflictes”, ha alertat Albert Quintana, membre del col·lectiu Aturem les Guerres. Quintana ha assenyalat que arrel de la guerra a Ucraïna s’està incrementant el pressupost militar de tots els estats europeus i que a l’Estat espanyol depassa el 2% del PIB.

L’acte l’han organitzat conjuntament aquest col·lectiu amb la Coordinadora d’ONG Solidàries. Els alumnes de la Cantata per la Pau UAP ! -llegit a l’inversa vol dir PAU!- han interpretat un parell de cançons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.