Societat

turisme

Cues per entrar al saló B-Travel

El president del saló, Martí Sarrate, creu que s’arribarà als 25.500 visitants

Amb aquesta cita es dona el tret de sortida a la contractació de les vacances

El saló B-Travel 2024 ha obert portes aquest divendres a Fira de Barcelona, a Montjuïc, amb “l’optimisme” d’establir un rècord de visitants. Així ho ha manifestat el president del saló, Martí Sarrate, que s’ha mostrat “molt content” per l’acollida de públic en la jornada inaugural. “La gent està impactada, perquè hi ha cua per entrar”, ha dit. Sarrate ha apuntat que se superaran les 25.480 persones de l’any passat i no ha descartat que també passi amb les de 2019 i, sinó, s’hi “aproparà”. Sarrate ha dit que “no s’han produït cancel·lacions” de visitants a Catalunya per la sequera i confia que, tot i que els pressupostos no hagin tirat endavant, s’impulsin mesures per combatre-la, perquè “és important” per al sector.

El president del saló B-Travel és, com ha recordat Sarrate, el tret de sortida de les vacances i l’acollida inicial demostra que “la gent està interessada en l’oci i no li afecta la inflació i l’augment de costos”. El president del saló ha asseverat que el perfil del visitant busca un destí, però “ja hi ha qui sap on vol anar i ho contracta aquí”.

Davant la possibilitat que la sequera condiciona el nombre de turistes i amb un escenari d’eleccions catalanes, Sarrate ha demanat que “no es falli” en les polítiques contra aquesta situació, perquè “és important, tant en l’àmbit agrari, pel sector primari, com pel turisme. Ho han de solucionar”.

El B-Travel 2024 té com eslògan ’On comença el teu viatge’ i compta amb 130 expositors i més de 650 marques. La cita d’enguany es fixa especialment en el turisme de qualitat i sostenible i la digitalització i es complementa amb B-Culture, B-Special, B-Adventura, B-Happy i B-Delicious Fest, amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA