Societat

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank donen suport a l’onzena edició de La Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu

La Fundació “la Caixa” aporta 50.000 euros a la iniciativa i es lliuraran altres 26.000 euros més relatius a les contribucions directes dels participants mobilitzats per la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona

Més de 750 empleats de l’entitat i familiars, organitzats en 49 equips, han participat aquest diumenge en la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables

Més de 14.000 persones caminen avui per un món millor a Barcelona, Lleida, Mallorca, Múrcia i Las Palmas de Gran Canaria (Madrid i València el 20 i 28 abril)

750 empleats de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona i els seus familiars han participat en la Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu que s’ha celebrat aquest diumenge, 17 de març. Repartits en 49 equips, els participants han sortit de la seu de la Direcció Territorial de Barcelona, situada en el HUB Experience 1, per emprendre una ruta que recorria vuit quilòmetres urbans passant pel Parc de Montjuïc, on hi havia una zona de pícnic per relaxar-se, i continuava fins a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Aquesta participació massiva per un món més just i solidari s’ha traduït en una aportació econòmica d’uns 76.000 euros, 50.000 d’aportats per la Fundació “la Caixa” i 26.000 euros més relatius a les contribucions directes dels participants mobilitzats per la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona.

El repte de la Magic Line SJD ha estat recórrer en equips i de forma no competitiva qualsevol de les 25 rutes programades. En aquesta onzena edició i any rere any, la caminada continua creixent i ja se celebra a Barcelona, Lleida, Mallorca, Madrid, València, Múrcia i per primer cop a Las Palmas de Gran Canaria.

Els inscrits a la caminada solidària han estat prop de 15.000 i està previst que hagin recaptat més 400.000 euros. Unes xifres que es podran confirmar el 28 abril, quan se celebrarà la Magic Line a València. A Barcelona, CaixaBank ha estat l’entitat que més grups ha mobilitzat, amb 43 equips en total, 750 empleats, al quals s’afegeien 6 equips amb 31 participants més atès que la inscripció a la ruta ha estat oberta a la ciutadania.

Els diners recollits en aquesta acció solidària es destinen a programes socials i sanitaris adreçats a persones en situació de vulnerabilitat que són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

La Magic Line SJD

La Magic Line SJD és una caminada solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu i que durant aquests onze anys s’ha convertit en la gran mobilització de Sant Joan de Déu.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar més de tres milions d’euros per finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenen als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

A través de l’àmplia xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori i canalitzar les ajudes de la Fundació “la Caixa” dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. Al 2023, es van donar suport gairebé a 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva