Societat

Una turista valenciana mor en un accident de trànsit al sud d'Egipte

L'ambaixada i el consolat espanyols al Caire gestionen els tràmits per a la repatriació del cadàver i el retorn de la ferida

Accident de trànsit a Egipte amb el resultat d'una turista d'origen valencià morta i una altra dona espanyola ferida greu. El sinistre ha passat a la regió sud d'Assuan quan l'autobús en què anaven la víctima i 34 turistes més, la majoria de l'Estat espanyol però també colombians i italians, ha topat frontalment amb un camió que ha envaït el carril contrari. També han mort el guia egipci del grup de turistes i els dos ocupants del camió.

L'accident ha passat a dos quarts de sis de la matinada quan el camió ha envaït el carril contrari per causes que no se saben i ha impactat frontalment contra l'autobús dels turistes amb el trist balanç de quatre morts i una ferida greu. La turista valenciana María Dolores Sali, de 59 anys i resident a Barcelona, és entre les víctimes, així com també el guia que els acompanyava i el conductor del camió i el seu acompanyant.

L'ambaixada i el consolat espanyols al Caire estan pendents de la situació i gestionen els tràmits per a la repatriació del cadàver i el retorn de la ferida, que ha hagut de ser operada per una fractura de tíbia.

Dinou turistes més, principalment catalans i valencians, alguns dels quals també s'han fet ferides lleus, tornaran cap a Espanya via el Caire en un avió noliejat per l'agència de viatges que els havia preparat la ruta per Egipte. S'espera que arribin aquest diumenge a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MOBILITAT

Trànsit reposarà radars vandalitzats, entre altres un que no vol Santa Cristina

SANTA CRISTINA D’ARO
Europa

El linx ibèric ja no és una espècie en perill d’extinció, però continua “amenaçada”

Medi ambient

La platja contaminada de Sant Adrià de Besòs seguirà tancada

Sant Adrià de Besòs
Educació

Concentració de docents al Consorci d’Educació a Barcelona: “Volem continuïtat”

Barcelona
SALUT

Concentració a Mataró per exigir la continuïtat del servei de pediatria a l’Hospital

Mataró
Educació

Barcelona enllestirà la reordenació de l’FP el 2030

Barcelona
OLOT

Els veïns del barri del Morrot demanen els expedients del Pla Parcial

OLOT
Societat

Mor Francesc Bosch, el premianenc amant dels pessebres

canvi climàtic

Onades de calor extrem arreu del món

barcelona