Societat

Mataró tindrà una nova roda de fira de 30 metres i més dies amb descomptes

El Parc Central acollirà des del divendres 17 de juny fins al 26 de maig la fira d’atraccions que presenta com a novetats la tornada d’una roda de fira de 30 metres d’alçada des d’on es podrà gaudir de les vistes de la ciutat i tres jornades de descomptes a les atraccions. Les 125 atraccions i casetes, entre les que destaca les clàssiques com el tren de la bruixa o les pistes d’autos de xocs, s’instal·laran a una superfície de 9.000 m² del recinte del parc i estaran obertes divendres, dissabtes i vigílies de festius fins a les dues dela matinada. El dilluns festiu es tancarà a la mitjanit i la resta de dies a les onze de la nit.

Tres dies al 50%

La de Mataró és una de les cinc fires més importants que se celebren a Catalunya. Com a prova pilot i arran del conveni de col·laboració que signen anualment l’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província s’ampliaran els dies amb descomptes. Els preus reduïts a la meitat s’aplicaran el 21, 22 i 23 de maig durant les franges horàries de 16.30 a 19.30 dela tarda de manera que tindran preus de 2 i 2’5 euros. En algunes atraccions el descompte serà superior al 50%.

Una jornada inclusiva

La fira d’atraccions obrirà en exclusiva perquè els infants i joves amb diversitat funcional de les escoles d’educació especial i centres especials de treball de Mataró puguin gaudir d’una jornada de fira adaptada a les seves necessitats. La jornada serà el dimecres 22 durant el matí. s’amplia la jornada sense música i sorolls, que enguany serà els dissabtes 18 i 25 de maig de 12.00 a 13.00 h i durant la qual les atraccions funcionaran sense estímuls sonors ni visuals amb la finalitat que les persones amb hipersensibilitat sensorial, auditiva i/o visual puguin gaudir de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

Troben un home mort al riu Segre a l’alçada del Parc de la Mitjana de Lleida

Lleida
infraestructures

El port demana canvis en les maniobres dels trens pel soroll que fan al Serrallo

Tarragona
EDUCACIÓ

Una seixantena de docents participen en la primera jornada de l’eduCAC

GIRONA
societat

Fins a un 15% de les normes aprovades a Barcelona des de mitjan segle XX estan “obsoletes”

Barcelona
successos

L’incendi de Tortosa, estabilitzat

Tortosa
societat

El Suprem rebutja convertir milers d’interins de llarga durada en fixes

barcelona
ciutat del vaticà

El papa es disculpa després de demanar vetar els homosexuals en els seminaris

barcelona
habitatge

Nous ajuts per a la construcció de pisos de lloguer social

barcelona

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels