Societat

SOCIETAT

Badalona demana ajuts directes a la Generalitat per l’esfondrament

L’Ajuntament de Badalona ha demanat al Departament de Territori de la Generalitat que s’obri “una línia d’ajuts directes” perquè els afectats per l’esfondrament del carrer del Canigó puguin afrontar l’execució de les obres de reforç estructural i rehabilitació que necessiten els 21 edificis. El consistori proposa la col·laboració entres les administracions per a la gestió d’aquesta línia extraordinària d’ajuts.

En una carta adreçada a Territori, recorda que l’Ajuntament ja “ha inspeccionat cadascuna de les 434 entitats afectades, executant tasques d’apuntalament per poder assegurar provisionalment l’habitabilitat dels habitatges” i que, amb aquestes inspeccions ja realitzades, “s’han incoat expedients amb les ordres d’execució de les obres de reforç estructural i rehabilitació”.

La carta assenyala que “hi ha encara tres edificis desallotjats (Canigó 7 i 9 i Ausiàs March 118)” i que “per poder tornar a ocupar aquests edificis cal prèviament que s’executin obres de reforç estructural i de rehabilitació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.