Societat

enogastronomia

Els millors vermuts semidolç i semisec del món són de Lleida

Marnuthem Rosat 2024 i Marnuthem Blanc 2023, guanyadors dels World Vermouth Awards

Els vermuts Rosat 2024 i Blanc 2023 de la marca lleidatana Marnuthem, han estat guardonats pels World Vermouth Awards 2024 com a Millor Vermouth del Món en les categories, semidolç i semi sec, respectivament. Així ho ha fet públic l’organització World Drinks Awards que premia per segona vegada consecutiva l’elaborador de Bell-lloc d’Urgell.

Marc Cuenca i Núria Sánchez, propietaris de Marnuthem, han mostrat la seva satisfacció per aquests nous reconeixements, quan ara fa un any que el Vermouth Blanc 2021, ja va ser reconegut amb aquest mateix guardó. “Entenen que aquest nou premi és la confirmació que anem pel bon camí; amb una aposta decidida per la qualitat i el producte prèmium”, explica Cuenca. “El respecte pel vi blanc i rosat base; i la bona selecció dels botànics que configuren la nostra recepta; són decisions claus que determinen l’excel·lència del producte”, afegeix Sánchez.

Els World Vermouth Awards són premis globals que seleccionen el millor en tots els estils reconeguts internacionalment, premien i promouen el millor vermut del món entre els consumidors i el comerç de tot el món. Els elaboradors lleidatans destaquen que el Marnuthem Rosat és “d’aspecte rosat, lleuger aroma floral i amb tocs de fruita del bosc; amb un pas per boca cremosa amb gust de vainilla i nabius. Mentre que el Marnuthem Blanc, té un nas fresc amb tocs cítrics, fruita tropical i canella; i en boca, les primeres notes cítriques i fresques, finalitzen amb una lleugera amargor amable que marca la diferència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia