Societat

Jaume Dulsat és el nou president de la Taula Gironina de Turisme

Jaume Dulsat és el nou president de la Taula Gironina de Turisme (TGT), després que fos escollit per unanimitat a la reunió celebrada el passat dimarts 28 de maig i pren el relleu de Jordi Martí, que ha estat el màxim representant de la TGT des de la seva creació al 2017.

Jordi Martí, primer president de la TGT i president de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges especialitzades (ACAVe), ha estat durant set anys al capdavant de la Taula Gironina de Turisme. Entre altres fites va organitzar el Debat 2020, una sèrie de webinars durant la pandèmia de la Covid i ha situat la TGT com a referent turístic de les comarques gironines.

Ara, Jaume Dulsat agafa el relleu, convertint-se en el segon president de la TGT. Una de les primeres mesures del seu nou càrrec ha estat la creació de cinc noves vicepresidències per garantir la representació de totes les associacions i col·lectivitats a la junta de la TGT.

D’aquesta manera, acompanyaran a Jaume Dulsat a les vicepresidències, Esther Torrent (Associació Turística d’Apartaments), Antoni Escudero (Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines), Miquel Gotanegra (Associació de Càmpings de Girona), Jordi Martí (Associació Catalana d’Agències de Viatges especialitzades) i Enric Dotras (Cambra de Comerç de Girona).

Els membres de la Taula Gironina de Turisme han mostrat el seu agraïment al president sortint, per la seva tasca al capdavant de la TGT. Jordi Martí ha agraït la tasca de la junta i dels membres, i ha animat al president entrant a consolidar la TGT com a referent del sector i a mantenir la independència de l’associació.

El president Dulsat ha agraït la confiança dels membres de la TGT i ha mostrat la voluntat de continuar amb la tasca del president sortint, tot potenciant el Pla d’Accions i Objectius amb l’objectiu de valoritzar el turisme, apostar per la sostenibilitat del sector i la desestacionalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia