Societat

Detenen quatre persones per segrestar durant set dies dos veïns de Deltebre

Successos

La Guàrdia Civil de Tarragona va detenir aquest dilluns 18 d'agost a Mont-roig del Camp quatre persones per retenir durant set dies dos veïns de Deltebre (Baix Ebre).

Segons el relat de les víctimes, els detinguts, un home de nacionalitat espanyola i tres marroquins, les van retenir en contra de la seva voluntat i les van portar a tres domicilis diferents entre l'11 i el 18 d'agost, on les van agredir físicament.

Una de les hipòtesis amb què treballa la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la policia local de Mont-roig del Camp, és que el mòbil és un error, ja que les víctimes podrien haver sigut confoses amb persones d'ambients delictius.

El 18 d'agost a la tarda un agent de la policia local del municipi va ser alertat per dos homes que demanaven auxili des de un balcó d'un habitatge de l'avinguda de Catalunya, dient que estaven segrestats i els havien agredit reiteradament.

Després de sol·licitar reforços, la policia local va alliberar els dos ostatges, que van ser traslladats en ambulància a un centre sanitari perquè rebessin assistència mèdica.

Els agents van muntar un dispositiu sota l'habitatge per enxampar els responsables del segrest. Cap a les onze de la nit, quatre persones d'aspecte sospitós van aturar un Volkswagen Golf davant l'habitatge i quan els agents van procedir a identificar-los, un d'ells va intentar fugir i un altre va oposar molta resistència. Finalment, els agents van detenir els homes, que van ser traslladats a dependències policials, on es van obtenir diferents proves concloents sobre la seva participació en els fets. A més, les víctimes els van identificar en un reconeixement fotogràfic. Tot i això, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES