Societat

Detenen un dels tres joves que van violar i vexar una dona a casa seva a Sarrià

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels tres joves que el 28 de juliol va assaltar, agredir, violar i vexar una dona a casa seva al barri de Sarrià de Barcelona. El detingut, menor d'edat, ja ha ingressat en un centre d'internament juvenil, mentre que la policia busca ara els seus dos companys.

Segons fonts properes al cas, el detingut és d'origen romanès i va ser arrestat pocs dies després, el 5 d'agost. Dies més tard, el 13 d'agost, la dona, d'uns 40 anys, el va identificar en una roda de reconeixement a la fiscalia de menors.

El cas es dóna per resolt, tot i que encara no s'ha tancat. Fins el moment, la principal hipòtesi és que l'únic motiu de l'assalt va ser el robatori, encara que no es descarten d'altres.

Els altres dos autors de l'agressió, majors d'edat, ja han sigut plenament identificats pels investigadors i els Mossos han enviat una ordre de recerca i captura, per la qual cosa és només qüestió de temps que siguin detinguts.

Cap a les 18.30 hores del dilluns 28 de juliol, tres joves amb roba paramilitar van assaltar la dona quan sortia sola de la seva casa unifamiliar. Es tracta d'una zona residencial poc transitada a la part alta de Barcelona, a la falda de la serra de Collserola.

Els assaltants, que no anaven armats, la van obligar a entrar en una caseta del seu jardí on va ser agredida. Abans de fugir, van agafar una petita quantitat de diners, però no van endur-se targetes de crèdit ni objectes de valor, fet que inicialment va sorprendre els investigadors.

La dona va ser trobada pel seu marit, que va arribar poc després, en estat de xoc i plorant. A continuació, l'home, va avisar els Mossos, que van traslladar la dona a un centre hospitalari per realitzar-li les primeres cures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.