Societat

Els Mossos investiguen les circumstàncies en què van morir un pare i una filla al Santuari del Far

Successos

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home de 46 anys i de la seva filla, de 6 anys, els cadàvers dels quals van aparèixer aquest diumenge al migdia al fons d'un precipici situat al Santuari del Far, pròxim al pantà de Susqueda (Selva). Un portaveu dels Mossos de Girona ha confirmat que la comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) ha obert una investigació per aclarir si l'home i la nena van caure al precipici de manera accidental o si, per contra, es tracta d'un homicidi i d'un suïcidi posterior per part del pare.

Els dos cadàvers, les identitats dels quals no han transcendit encara, van ser localitzats per persones que freqüentaven ahir al migdia el Santuari del Far, on hi ha un restaurant i un mirador. El jutge que s'encarrega de la investigació ha decretat el secret del sumari per evitar que transcendeixin dades sobre el cas quan encara no és clar el que ha passat.

Els Bombers de la Generalitat van organitzar un equip de rescat per recuperar els dos cossos que van caure a una zona de molt difícil accés. Les mateixes fonts han apuntat que la mare de la nena no era al costat d'aquesta i del pare de la menor en el moment en què va tenir lloc el succés. Segons algunes informacions, la parella s'hauria separat recentment.

 

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.