Societat

S'enfonsa una casa a Riudecanyes i el seu únic habitant resulta il·lès

Una biga ha cedit per la neu acumulada a la teulada. Es tracta d'una casa de planta baixa i tres pisos i ha quedat afectat el tercer pis

Una casa antiga de tres plantes s'ha enfonsat aquest matí a Riudecanyes i el seu únic habitant ha resultat il·lès.

L'enfonsament de la casa, situada al número 43 del carrer Dilluns, s'ha produït a les 06:42 hores i, segons han informat els Bombers de la Generalitat, sembla que la causa ha estat la humitat i la neu que tenia acumulada en la teulada després de les intenses nevades dels últims dies.

Els Bombers han assenyalat que la biga mestra de la teulada de la casa ha cedit i que això ha provocat l'enfonsament de les golfes.

Les mateixes fonts han indicat que quan s'ha produït l'enfonsament, a l'interior de la casa es trobava una persona que ha resultat il·lesa perquè estava en la primera planta de l'habitatge.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que han revisat tot l'edifici i que no han considerat necessari evacuar les cases contigües de l'edifici afectat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.