Societat

Cau un grup de robatoris a camions que venia la seva mercaderia a Barberà del Vallès

Els Mossos han trobat ampolles d'oli de qualitat, electrodomèstics de gamma alta i peces de roba de marca

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barberà del Vallès a J.O.P., de 41 anys i veí de Barcelona, com un dels presumptes responsables d'un grup dedicat al robatori de camions i remolcs carregats amb mercaderies, que posteriorment revenia.

Segons la policia, el detingut està acusat dels delictes de robatori de vehicle, robatori amb força, falsificació documental i associació il·lícita, després de descobrir un magatzem a Barberà com a centre d'operacions, on es va confiscar mercaderia per valor de 155.000 euros.

La investigació continua oberta i els Mossos no descarten noves detencions, ja que aquest grup, actiu des d'abril, hauria actuat en els municipis de La Pobla de Claramunt i Fonolleres amb el robatori d'un camió i un remolc.

Al magatzem de Barberà, la policia ha localitzat ampolles d'una de reconeguda marca d'oli per valor de 77.000 euros, electrodomèstics de gamma alta amb un cost de 70.000 euros i peces de roba d'una important firma comercial valorades en 15.000 euros.

Els agents també han trobat anotacions que correspondrien al repartiment del botí de la venda d'altres mercaderies robades, amb quantitats que oscil·laven entre 16.000 i 49.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.