Societat

Detenen el conductor que ha atropellat mortalment tres ciclistes a Mont-roig del Camp

Ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia que li han fet els Mossos. L'acusen d'homicidi imprudent i de lesions, ja que inicialment la tercera víctima ha sobreviscut, tot i estar malferida

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres el conductor de la furgoneta que aquest migdia ha atropellat mortalment tres ciclistes –dos suïssos i una australiana– a Mont-roig del Camp (Baix Camp). Li atribueixen un delicte d'homicidi imprudent i un altre de lesions, ja que quan l'han detingut la ciclista australiana era viva, tot i que estava molt malferida. La dona ha mort més tard a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Arran de la seva mort, és possible que es corregeixi la imputació.

El detingut és José G.I., veí de Reus i de 57 anys, que ha donat negatiu al control d'alcoholèmia. La policia investiga les causes de l'accident.

Pel que fa a la circulació a la N-340, on ha tingut lloc l'accident, ja ha quedat restablerta després que la calçada quedés tallada i posteriorment s'hi hagués de donar pas alternatiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.