Societat

Continuen les retencions a l'AP-7 i la N-II a Vilademuls després de més de sis hores d'un accident

La topada d'un camió cisterna de gasoil, un turisme i una furgoneta ha provocat un incendi i ha causat ferides greus per cremades a dues persones

La circulació per l'autopista AP-7 i la N-II, a l'alçada de Vilademuls (Pla de l'Estany), continua afectada per les conseqüències d'una col·lisió, aquest dimarts al migdia, entre un camió cisterna que transportava gasoil i una furgoneta i provoca retencions en els dos sentits de la marxa. Els bombers treballaven aquesta tarda en les tasques de transvasament i neteja del gasoil de la calçada després d'haver extingit a les 15.37 hores un incendi provocat per la topada que ha afectat la cisterna del camió i la vegetació pròxima al lloc de l'accident, que ha provocat importants cues de vehicles i ha obligat a desviar el trànsit per la N-II.

Segons el Servei Català de Trànsit, continua tallada l’autopista AP-7 en sentit nord a l’alçada de Vilademuls i, en sentit sud, està oberta i un dels carrils està habilitat per la circulació dels vehicles que viatgen en sentit contrari. Mentrestant, els bombers de la Generalitat continuaven amb les tasques de transvasament i neteja del gasoil després d'haver apagat el foc pocs minuts abans de tres quarts de quatre de la tarda. Les flames han afectat la cisterna del mateix camió, la furgoneta i part de la vegetació del voltant del lloc de l'accident. Per la seva banda, el centre de coordinació operativa de Catalunya (Cecat) ha rebaixat la fase d'emergència a la d'alerta el pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat).

Uns 7.000 litres del total que transportava (20.000 litres) el camió havien de ser transvasats. Els serveis d'emergència han rebut l’avís de l’accident s’ha rebut a les 12.43 hores, al quilòmetre 48 de l’AP7 en sentit nord, a Vilademuls (Pla de l’Estany). Segons les primeres informacions, en l’accident s’hi haurien vist implicats un turisme, una furgoneta i un camió que transporta gasoil. Dues persones han resultat ferides greus en l’accident, el conductor del camió que ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona; i un menor amb cremades evacuat amb helicòpter medicalitzat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA