Societat

Els bombers estabilitzen l'incendi a l'empresa Nupik de Polinyà

Successos

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 16:52 hores, l'incendi a l'empresa Nupik de Polinyà. Els bombers han pogut evitar que el foc passés a les naus veïnes i estabilitzar l'incendi.

Nupik Internacional S.L., l’empresa de Polinyà dedicada a la fabricació d’articles de plàstic, ha tornat a patir un nou incendi com el que ja va tenir el passat 14 de març, en el que es van veure afectats el seu magatzem principal i una de les naus de producció. Tot just ha passat el dia en que l’empresa anunciava a través d’un comunicat de premsa que havia superat l’accident de fa dos mesos, es conservava la totalitat dels llocs de treball a la fàbrica i es començava a refer de les conseqüències.

El nou incendi s’ha produït sobre les runes de l’anterior, a la part de dalt de la fàbrica, quan els operaris estaven treballant en la neteja. Una vintena de dotacions terrestre de bombers de la Generalitat han acudit a la fàbrica per exhaurir les flames. L’avís ha arribat al voltant de dos quarts de tres del migdia i es temia, sobretot, per l’actuació del vent, que podria causar la propagació del foc a la nau del costat. La columna de foc era visible a quilòmetres de distància des de diferents punts de la comarca.

L’empresa afectada està especialitzada en la comercialització de productes d’un sol ús, com plats, gots i coberts. En el comunicat que ha adreçat als mitjans de comunicació anunciava novetats en els seus productes, com els de color negre, biodegradables i tovallons. Novetats que hauran d’esperar a que el magatzem es refaci de l’incident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot