Societat

Munten una activitat per veure l'alineació solar a la Foradada

Dissabte I diumenge vinent es produirà aquest efecte anual al que hi ha prevista l'assistència d'un bon grapat de persones.

La Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera ha muntat tota una sèrie d'activitats per tal de celebrar l'alineació solar anual que s'hi produeix a la penya coneguda com La Foradada.

D'aquesta manera, dissabte 2 d'octubre, a partir de les 9.30 hores del matí, a la placeta de Benissivà, hi ha muntada una excursió guiada a través d ela ruta dels huit pobles que configuren la Vall, fins arribar a Alpatró.

A les 17.30 hores, s'hi farà la concentració a l'antic convent de Benitaia per tal d'acostar-se a observar l'alineació solar d ela Foradada que tindrà lloc a les 18.20 hores. Una vegada més, l'ajuntament de la Vall de Gallinera repartirà ulleres per a l'observació del fenomen.

Per a diumenge 3 d'octubre és quan s'ha previst l'excursió guiada fin la penya de la Foradada i en la vesprada, també s'observarà l'esmentada alineació solar des de l'antic convent de Benitaia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.