Societat

Desplegament policial extraordinari a tot Tarragona

Els Mossos van pentinar la xarxa viària, els transports i les estacions

Buscaven els sospitosos fugitius

Els agents de l'àrea territorial d'investigació dels Mossos de Tarragona van actuar ahir amb rapidesa i, al cap de poc temps de rebre l'avís sobre l'atracament que va costar la vida a una jove de 25 anys a Cambrils, van desplegar un operatiu extraordinari. Els efectius van prendre posició al llarg de tota la xarxa de carreteres de la demarcació i les comarques limítrofes –des d'autopistes fins a vies secundàries– per aconseguir atrapar els dos responsables de l'atracament i el crim, els quals van abandonar la sucursal del Banc Santander a peu. Durant la jornada, es va intensificar el control a l'aeroport de Reus, les estacions de tren, les terminals d'autobús i les àrees de servei, ja que el principal temor dels investigadors era que els individus abandonessin el territori.

Tot i que no ha transcendit el nombre d'agents que van participar en la recerca, cal destacar que hi han pres part tant efectius uniformats com de paisà, tal com marca el protocol. Segons fonts de la Policia de la Generalitat, en aquest tipus de dispositius es rebaixa la intensitat a mesura que s'avança en la investigació, que és quan es va acotant el radi per on es mouen els individus. A banda, per aconseguir identificar-los, es van analitzar les imatges que van gravar les càmeres de seguretat del banc i les dels comerços del voltant, que van cedir els vídeos.

LA FRASE

Demanem la col·laboració dels ciutadans en tot el que pugui contribuir a la investigació policial
Robert Benaiges
alcalde de cambrils


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.