Societat

Bona actuació dels Castellers del Riberal a Manresa l'última diada important de la temporada

Els Castellers del Riberal actuaven a Manresa aquest cap de setmana passat en dues ocasions, en motiu de la diada de Sant Martí. Dissabte compartien plaça amb la colla local, els Tirallongues de Manresa, i els Castellers de Cerdanyola. En aquesta actuació nocturna van començar per un intent desmuntat de torre de 6. En ronda de repetició van optar pel 3 de 6, que va ser descarregat sense dificultats. En segona ronda van finalment descarregar la torre després de desmuntar de nou el peu del castell. En tercera i última ronda van descarregar el tercer 3 de 6 amb agulla de la temporada. L' actuació es va tancar amb un pilar de 5 renovat.

Diumenge al matí els Castellers del Riberal retrobaven els Tirallongues de Manresa per a una diada amb la nova colla Jove de Vilafranca, que es presentava al públic per a aquesta ocasió. El 4 de 7 va ser el castell escollit pels de Bao, que van poder descarregar sense problemes. En segona ronda van descarregar el 3 de 6 aixecat per sota. Per acabar van descarregar el 5 de 6.

Per als Castellers del Riberal aquestes dues actuacions han representat la confirmació del bon moment per què passa la colla i els ha donat l'oportunitat de fer festa grossa en el que era l'última diada important de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.