Societat

El brou de Pep Guardiola

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons i mongetes. Carns: tots els menuts d'un pollastre de pagès, un tros gran d'un pit de xai, un os de vedella, tres botifarres negres i tres de blanques cuites. Verdures: patates, porro, pastanaga i api. pilota: vedella i porc, all i julivert, farina de pa i ou. Pasta: galet gran. Elaboració: Una sola olla, molt gran, que és sempre la mateixa. La pilota s'hi afegeix al final, amb tres peces diferents. Les botifarres són els últims ingredients a entrar al bull perquè no es perdin per l'olla.

Consell: el brou es fa la vigília del dia de Nadal i reposa tota la nit amb els ingredients del bull. L'endemà es cola i s'hi afegeixen els galets grans que s'han cuit a banda.

cuinera: Dolors Sala (mare de l'entrenador del FC Barcelona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Igualtat impulsa un decàleg per assegurar l’empadronament a tothom

Barcelona

Fiscalia avala els cabals del Ter i la Muga durant la fase d’emergència

GIRONA
Habitatge

La patronal dels pisos turístics diu que Collboni “condemna Barcelona a la pobresa”

Barcelona
Societat

La XEPC de Manresa rep el Premi Guillem Agulló per la lluita antiracista

Barcelona

Els enginyers industrials de Girona reconeixen a Joan Vila i Lluís Torres

girona
canvi climàtic

Infernal onada de calor a Roma

barcelona
SOCIETAT

Prohibiran anar en bici als carrers més estrets i transitats del Barri Vell

girona
Societat

Recorren al TSJC la resolució que exclou la guanyadora del concurs de la brossa

Tarragona
Societat

Més d’un centenar de treballadors i reforç de maquinària per netejar les platges metropolitanes després de Sant Joan

Barcelona