Societat

El brou de Xavi Hernàndez

La recepta Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: vedella, pollastre, peu de porc, os de vedella, os de pernil (una mica), botifarra negra i blanca, cansalada. Verdures: patata, api, pastanaga, col (poca quantitat). Pilota: carn de vedella i porc (meitats iguals), farina i ou. Pasta: galets grans. Elaboració: En una olla, s'hi posen tots els ingredients i es fan bullir el temps necessari. Un cop colat els galets es couen dins del mateix caldo.

cuinera Maria Mercè Creus (mare del futbolista del FC Barcelona)

Consell: cal fer servir aigua mineral envasada, millora la qualitat del brou resultant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MOBILITAT

Trànsit reposarà radars vandalitzats, entre altres un que no vol Santa Cristina

SANTA CRISTINA D’ARO
Europa

El linx ibèric ja no és una espècie en perill d’extinció, però continua “amenaçada”

Medi ambient

La platja contaminada de Sant Adrià de Besòs seguirà tancada

Sant Adrià de Besòs
Educació

Concentració de docents al Consorci d’Educació a Barcelona: “Volem continuïtat”

Barcelona
SALUT

Concentració a Mataró per exigir la continuïtat del servei de pediatria a l’Hospital

Mataró
Educació

Barcelona enllestirà la reordenació de l’FP el 2030

Barcelona
OLOT

Els veïns del barri del Morrot demanen els expedients del Pla Parcial

OLOT
Societat

Mor Francesc Bosch, el premianenc amant dels pessebres

canvi climàtic

Onades de calor extrem arreu del món

barcelona