Societat

EQUIPAMENTS

Més opinions sobre la planta de triatge de Sant Jaume

Veïns d'Argelaguer també volen dir-hi la seva el dia que ho facin els de Montagut, la Cometa, els Angles i la Miana

Veïns del barri del Pont d'Argelaguer han demanat als organitzadors de la consulta sobre la planta de triatge d'escombraries de Sant Jaume de Llierca, celebrada diumenge, que n'organitzin una altra en què ells també hi puguin dir la seva. L'associació veïnal oposada a la instal·lació de la planta i promotora de la consulta veu bé la proposta de la gent del Pont, segons va dir ahir la presidenta del col·lectiu, Leonie Visser. Com que ja estava previst fer una segona consulta popular per als habitants del nucli de Montagut i dels seus barris dels Angles i la Cometa, així com del veïnat de la Miana, de Sant Ferriol, s'aprofitaria perquè hi participessin també els del barri d'Argelaguer. Tant l'equip de govern municipal de Sant Jaume (de CiU) com el Consell Comarcal no donen crèdit a la consulta popular perquè opinen que no és prou rigorosa. Per la seva banda, l'Ajuntament està pendent de la resposta de Governació a la seva petició de fer un referèndum oficial sobre el tema.

De les 400 persones que es calcula que hi podien participar, 280 van acudir a les urnes diumenge, el 91% de les quals va dir no a la planta. Visser es va mostrar ahir molt satisfeta pels resultats, que l'associació té previst lliurar al Consell de la Garrotxa abans de dijous, dia que el ple de l'ens comarcal ha de començar els tràmits per fer el pla especial de la zona de can Coma de Baix, on pensen construir la planta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.