Societat

Afectats pel furt de nounats es reuniran a València

Intercanviaran informació i experiències, assessorats pel jurista Enrique Vila

Una empresa s'encarregarà de recollir mostres d'ADN dels que així ho sol·liciten

Afectats pel furt de nounats del País Valencià, Múrcia i Aragó es reuniran el pròxim dissabte 28 de maig a Catarroja. L'objectiu és intercanviar informació dels diferents casos denunciats en una trobada, en què treballadors de l'empresa Genòmica recolliran mostres d'ADN dels que així ho sol·liciten.

Segons fonts d'aquest col·lectiu, a la trobada assistiran afectats que ja han denunciat davant les diferents fiscalies el seu cas i traslladaran les seues experiències a tots aquells que desitgen tindre més informació sobre la causa.

Enrique Vila, expert jurista en aquest tipus de casos, atendrà els dubtes de les persones que creuen que van ser víctimes del furt dels seus nounats en alguna maternitat de l'Estat. Durant la reunió, que serà a porta tancada, també s'intentarà oferir solucions a tots aquells que no aconseguisquen documentar els seus casos per a dur-los davant la justícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.