Societat

El Villar calfa l'ambient de festes majors

El programa d'enguany arriba fins al 21 d'agost tot i que durant el cap de setmana ja han hagut actes populars

Encara que les festes oficials abracen del 12 al 21 d'agost, el Villar ja ha viscut durant aquest cap de setmana tota una sèrie d'activitats lúdiques que han configurat un pòrtic festiu, que ha aprofitat de prolegomen al programa dissenyat per la comissió de festes de les persones de la vila que fan els 40 anys durant aquest exercici.

La VI desfilada del Carnestoltes d'estiu, la XXIX edició de la Volta a Peu d'aquesta localitat serrana i l'obertura d'una exposició a la sala Rafael Calduch, han constituït les primeres grans activitats de la programació prèvia a les festes patronals.

Serà, no obstant divendres 12 d'agost, el moment en que s'hi faça el pregó oficial amb la participació de la rondalla Samaruc de Sueca i l'actuació de la Big Band de la Unió Musical del poble, les activitats que donaran el tret de sortida al programa oficial.

Un programa que, en aquesta ocasió, hi ha previstes les clàssiques revetlles, les acostumades processons, els esperats castells d'artifici i la nit de paelles, que concentren gran interés popular.

D'entre tots els actes previstos, cal destacar la sessió de conta contes amb el grup Rodamón Teatre, previst per a diumenge 14 d'agost, la nit de ballables, a càrrec de la Unió Musical de Villar, el Café Teatre de dijous 18 d'agost i la nit de danses que conclourà el programa d'enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró