Societat

societat

Figueres, Banyoles i Olot preparen la Diada

La CUP demana l'estelada a la capital altempordanesa

Al Pla de l'Estany, caminada a Sant Patllari

La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres reclama a l'Ajuntament que onegi l'estelada al balcó del consistori l'Onze de Setembre i el dia abans. La CUP demana també que els dies 10 i 11 d'aquest mes es retiri la bandera espanyola dels edificis públics. “La candidatura considera que es tracta d'una acció que diversos ajuntaments fan per reflectir de manera simbòlica el desig de molts ciutadans”, diu. La CUP prepara una jornada reivindicativa amb actes al carrer i l'actuació del figuerenc Joanjo Bosk. Serà el dia 11 a dos quarts de dotze del migdia, i tot seguit es farà la lectura del manifest i es cantarà Els Segadors. La candidatura també dóna suport a la marxa de torxes que organitza Òmnium Culturalamb el lema “Som una nació, nosaltres decidim,.quesortiràdel'esplanadadelCastell.

Banyoles

Els actes de la Diada organitzats per la CUP i l'Esquerra Independentista al Pla de l'Estany comencen ja aquest diumenge amb una caminada fins al cim de Sant Patllari per penjar-hi l'estelada. La sortida serà a dos quarts de nou del matí de Santa Maria de Porqueres. Entre els dies 8 i 11 s'han programat una xerrada, un acte polític, un sopar popular, un concert i la cantada d'Els Segadors a la plaça Major de Banyoles.

Olot

El Consell de la Garrotxa i Òmnium Cultural van lliurar ahir senyeres a tots els alcaldes garrotxins perquè durant la Diada, a les 11 en punt del matí, la pengin als balcons consistorials. La celebració començarà el dia 10 amb la baixada de torxes des del Montsacopa i acabarà l'endemà amb l'acte unitari d'hissament de banderes i una conferència del periodista Toni Soler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida