Societat

vallès occidental

Creix la preocupació per no poder pagar la hipoteca a Terrassa

Un 38% de les consultes que ha rebut l'oficina d'informació en matèria d'execucions hipotecàries de Terrassa en el primer mes de vida han estat de ciutadans que volien adoptar mesures preventives ja que veuen a venir que en un futur immediat no podran pagar les quotes de la hipoteca. En aquest primer mes de funcionament, l'oficina, impulsada per l'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats de Terrassa, ha dut a terme una setantena d'entrevistes amb els titulars de 58 habitatges en risc de ser desnonats. A més, ha atès 197 consultes telefòniques i ja ha concertat 107 entrevistes per a aquest trimestre.

Desnonament aturat

Amics, veïns i membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de l'Alt Penedès van aconseguir aturar ahir el desnonament d'una veïna de la urbanització Can Coral de Torrelles de Foix. La dona, que té dos fills de sis i nou anys, s'està separant del seu marit i no té feina ni rep cap prestació econòmica, motiu pel qual va deixar de pagar la hipoteca que té contractada amb el Banc Pastor. La família ha demanat la renda mínima d'inserció, ajuda que encara no rep, i l'afectada demana que si el banc es queda la casa li condoni el deute i l'aval dels seus pares. En el moment de fer la hipoteca, l'habitatge es va taxar en 240.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.