Societat

El Fons Valencià per la Solidaritat exposa a Almussafes les línies de treball

Els darrers anys han pogut desenvolupar-se més de 200 actes solidaris arreu del món

El Centre Cultural d'Almussafes ha acollit l'acte inaugural de dos exposicions centrades en el Fons Valencià per la Solidaritat, associació sense ànim de lucre amb què l'ajuntament col·labora des de fa anys, aportant recursos municipals per a lluitar contra la pobresa en països en via de desenrotllament. De fet, Almussafes és un dels més de 108 municipis valencians i huit mancomunitats que integren el Fons, des de la seua posada en funcionament l'any 1993.

A l'acte inaugural han acudit autoritats locals i representants d'associacions, els quals han pogut visionar el documental “El Fons Valencià per la Solidaritat, 10 anys amb El Salvador”, realitzat per Rosa Brines, periodista especialitzada en temes de cooperació internacional, solidaritat i voluntariat, i del també periodista i professional del món del disseny, Rafa Brines.

Després de la projecció, els assistents han visitat l'espai expositiu que integra una primera exposició titulada “El Fons Valencià per la Solidaritat, el municipalisme valencià solidari amb els pobles del Sud”, que resumix els 200 projectes desenvolupats en tot el món a data de hui.

En la segona de les exposicions “El Fons Valencià per la Solidaritat, projectes de cooperació 2010-2011”, es mostra les iniciatives de desenvolupament, sensibilització, ajuda humanitària i emergència que el Fons ha posat en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.