Societat

Diades Airenovenques a Bao

Durant el cap de setmana de festes es farà la presentació oficial de la colla infantil dels Diables del Riberal

Guillem Dalmau és el nou president d'Aire Nou de Bao, l'associació promotora de castells i dimonis a la Catalunya Nord

Aire Nou de Bao celebrarà les seues Diades el proper cap de setmana a Bao, els dies 26, 27 i 28 d'octubre. Al programa hi ha cants polifònics, teatre, jocs de cartes, correfocs, concert, gegants i castellers.

L'associació promotora de la cultura catalana de Bao, una de les més actives de la Catalunya Nord, acaba d'elegir com a nou president el jove Guillem Dalmau.

Durant les diades tindrà lloc la presentació oficial de la colla infantil dels Diables del Riberal. Els components de la colla infantil tenen entre sis i dotze anys, són una desena i es presentaran oficialment el diumenge 28 a les dos quarts d'onze del matí a la Plaça de la Font de Bao.

Programa

El divendres 26 a la sala de Festes de la Vilbau, a dos quarts de nou del vespre Cant coral amb la coral catalana de Tuïr i Cant'Airenou. A dos quarts de deu, teatre amb els joves del grup Font Freda de Ceret que presentaran Balambimbambu, una sèrie d'esquetxos del Tricicle.

El dissabte 27 al Fogar Rural, a les dues de la tarda, jocs de cartes catalanes, amb iniciació als jocs típics de Catalunya Nord com el Truc, el set i mig o el Flor. A les tres de la tarda, taller de creació i de realització de Cap Grossos per la mainada. A les nou del vespre, correfoc realitzat pels Diables i Bruixes del Riberal, al ritme dels Sorollosos i Gralles del Riberal. A les deu cremat i xocolatada. A dos quarts d'onze conccert del grup nord-català Llamp Te Frigui.

El diumenge 28, a la plaça de la Font, a les vuit del matí esmorzar popular, a dos quarts de deu passavila pels carrers del vilatge amb els Gegants d'Argelers, els Pastorets de Vilafranca del Penedès, - les colles castelleres de Mollet i les gralles i els Sorollosos del Riberal. A dos quarts d'onze, presentació de la colla infantil de Diables. A les onze, actuació castellera amb la colla castellera de Mollet, la colla castellera del Conflent i la colla castellera del Riberal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà