Festes populars i fires

Vilanova del Camí. (Anoia)

Aniversari rodó de l'agermanament

Autoritats, famílies i joves d'Amilly, convidats especials a la Fira del Camí Ral

El dia 11 de gener del 2003, Vilanova del Camí i la població francesa d'Amilly van fer oficial el seu agermanament. Així doncs, durant la fira del Camí Ral, es compliran deu anys d'una amistat que ha crescut i s'ha enfortit amb el temps. Per celebrar l'aniversari rodó, el dia 12 tindrà lloc una recepció dels convidats d'Amilly i les famílies acollidores i, a la tarda, se celebrarà un debat en el marc del Fòrum Jove. D'altra banda, a la nit tindrà lloc el concert de gala a càrrec del grup de música tradicional La ruta de les Estrelles, que presentarà els seus treballs Entre terra i mar i De finisterra a Finistèrre.

Barcelona-Saragossa

La fira del Camí Ral, que se celebra pels volts de la festivitat de Sant Hilari, rememora l'antic camí ral que unia Barcelona i Saragossa i que passava pel mig del poble. Avui, els estands se situen al carrer Major, que és per on passava aquell camí, i també a la plaça de l'Església, el carrer Santa Llúcia i el carrer Onze de Setembre. La fira es pararà el dia 13 de gener, i reunirà uns 200 expositors, entre artesans, firaries i comerços del municipi. A llarg del dia es podrà visitar la mostra de productes alimentaris i artesans dels Països Catalans i la XII Mostra Nacional d'Arts i Oficis amb la participació d'un ferrer, el bufador de vidre, el fuster i el forner. Les mostres es complementaran amb activitats infantils, un campament medieval de tir amb arc i l'ambientació d'un domador de serps, un mentalista, un faquir, el Ramon dels Boscos, un soldat molt alt, bufons i música. El diable Scroon tancarà el certamen amb una festa de foc.

Més propostes

El mateix diumenge dia 13 tothom qui ho vulgui podrà participar en la 27a Pujada als Dipòsits, una cursa oberta a tots els públics, fins i tot a aquells que no volen competir, i també a la caminada al turó de la Guàrdia on tindrà lloc el canvi de la senyera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona