Societat

Pintades al mercat de Mislata contra la commemoració de la II República

“No a la República” amb una diana dibuixada en el centre és la frase que pot llegir-se al centre jove situat a les instal·lacions municipals

Compromís denuncia que es tracta d'un “brot d'intolerància i caciquisme”

Les instal·lacions del centre jove del mercat de Mislata han aparegut aquest matí amb pintades en contra de la República en què pot llegir-se “No a la República”, amb una diana dibuixada en el centre. El succés coincidix amb la celebració en la localitat de diversos actes promoguts per diferents col·lectius, així com per l'Ajuntament, en record de la II República.

Des de Compromís han denunciat aquest “brot d'intolerància i caciquisme que desgraciadament torna al nostre poble”. En un comunicat, la coalició subratlla que els actes programats recorden una data històrica d'un govern que va ser establit per la sobirania popular. A més, consideren que aquest tipus d'actuacions desacrediten els seus actors, que en aquest cas signen amb les sigles FV, i que impliquen una despesa addicional a les arques municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.