Societat

Més d'un centenar de persones assisteixen a la primera trobada d'amics de ‘Facebook' de Raffal Pagès

El perruquer organitza l'acte després d'aconseguir arribar en el seu perfil personal de la xarxa social a la xifra màxima de 5.000 amistats

El perruquer Raffel Pagès ha celebrat aquest dilluns al matí la primera trobada amb els seus amics de Facebook, que ell mateix ha batejat com a hairfaces. Des de les deu del matí fins a la una del migdia, més d'un centenar de persones han participat a la jornada, que ha comptat amb la presència de destacats professionals de l'estètica i la imatge que també segueixen Raffel Pagès a la xarxa social. L'acte ha tingut lloc a l'Acadèmia L'Oréal de Barcelona i ha inclòs una visita al Museu de la Història de la Perruqueria de Raffel Pagès a més d'un intercanvi d'idees entre els assistents.

La trobada ha començat amb una rebuda dels hairfaces i un missatge de benvinguda a càrrec del perruquer. Raffel Pagès ha reivindicat la professió de perruquer i ha assegurat que és “un ofici de futur”. A més, i sobre la seva experiència a Facebook, el reconegut perruquer ha explicat que “jo abans no tenia amics en el món de la perruqueria perquè pensava que era un món d'enveges, però Facebook m'ha facilitat tenir moltes amistats i m'ha fet veure que hem d'estar units, compartir idees i respectar criteris”.

Raffel Pagès ha explicat avui que va decidir organitzar aquesta trobada després de crear el seu perfil de Facebook i arribar, en poques setmanes, als 3.000 seguidors. El perruquer, que actualment disposa de 5.000 amistats (la xifra màxima que permet la xarxa social a un perfil personal), ha confessat que “al principi tenia una certa reticència a Facebook”. Malgrat tot, finalment, va apostar per endinsar-se a la xarxa social i va començar a establir un vincle amb els seus hairfaces., 200 dels quals van manifestar l'interès per coneixe'l personalment. Per aquest motiu, va optar per celebrar la l'acte d'aquest dilluns..

Alguns dels assistents de renom, com el president de l'Associació de Perruqueria i Estètica de Barcelona (APE BCN), Joan Balaguer, el periodista Sergi Bancells i l'estilista de Cebado José María Neira, han realitzat una intervenció durant l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona