Societat

Més d'un centenar de persones assisteixen a la primera trobada d'amics de ‘Facebook' de Raffal Pagès

El perruquer organitza l'acte després d'aconseguir arribar en el seu perfil personal de la xarxa social a la xifra màxima de 5.000 amistats

El perruquer Raffel Pagès ha celebrat aquest dilluns al matí la primera trobada amb els seus amics de Facebook, que ell mateix ha batejat com a hairfaces. Des de les deu del matí fins a la una del migdia, més d'un centenar de persones han participat a la jornada, que ha comptat amb la presència de destacats professionals de l'estètica i la imatge que també segueixen Raffel Pagès a la xarxa social. L'acte ha tingut lloc a l'Acadèmia L'Oréal de Barcelona i ha inclòs una visita al Museu de la Història de la Perruqueria de Raffel Pagès a més d'un intercanvi d'idees entre els assistents.

La trobada ha començat amb una rebuda dels hairfaces i un missatge de benvinguda a càrrec del perruquer. Raffel Pagès ha reivindicat la professió de perruquer i ha assegurat que és “un ofici de futur”. A més, i sobre la seva experiència a Facebook, el reconegut perruquer ha explicat que “jo abans no tenia amics en el món de la perruqueria perquè pensava que era un món d'enveges, però Facebook m'ha facilitat tenir moltes amistats i m'ha fet veure que hem d'estar units, compartir idees i respectar criteris”.

Raffel Pagès ha explicat avui que va decidir organitzar aquesta trobada després de crear el seu perfil de Facebook i arribar, en poques setmanes, als 3.000 seguidors. El perruquer, que actualment disposa de 5.000 amistats (la xifra màxima que permet la xarxa social a un perfil personal), ha confessat que “al principi tenia una certa reticència a Facebook”. Malgrat tot, finalment, va apostar per endinsar-se a la xarxa social i va començar a establir un vincle amb els seus hairfaces., 200 dels quals van manifestar l'interès per coneixe'l personalment. Per aquest motiu, va optar per celebrar la l'acte d'aquest dilluns..

Alguns dels assistents de renom, com el president de l'Associació de Perruqueria i Estètica de Barcelona (APE BCN), Joan Balaguer, el periodista Sergi Bancells i l'estilista de Cebado José María Neira, han realitzat una intervenció durant l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Sabadell multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer amb la nova ordenança

Sabadell
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS