Societat

Una dona holandesa mor en un accident de parapent a Àger

La víctima s'estavella al sud de Sant Elis, per causes que encara es desconeixen, mentre sobrevolava la part alta del Montsec

Una dona holandesa de 51 anys ha mort aquest dimarts quan sobrevolava en parapent la part alta del Montsec, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït aquest migdia quan la víctima ha caigut, per causes que encara es desconeixen, en un indret al sud de la muntanya de Sant Elís (1.676 metres), al terme municipal d'Àger (Noguera). Com a conseqüència de l'impacte, la dona ha perdut la vida.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) amb un helicòpter i el suport d'una dotació terrestre dels Bombers. També s'ha activat un l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Així mateix, quatre patrulles dels Mossos han realitzat tasques de suport i coordinació amb les diligències judicials.

D'altra banda, els serveis sanitaris també han donat suport psicològic al company de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.