Al·legacions a l'AVE València-Castelló perquè circule a menys alçada

Ajuntaments de la Plana Baixa i la Plana Alta critiquen que en alguns punts la plataforma arriba als onze metres

L'alçada de la plataforma prevista per a la circulació de l'AVE València-Castelló centra la major part de les al·legacions que diversos ajuntaments de la Plana Alta i Baixa estan presentant al projecte constructiu del tren d'alta velocitat. El termini d'al·legacions finalitza el proper divendres i les valoracions realitzades per alguns dels ajuntaments dels municipis afectats coincideixen en remarcar l'«excessiva» alçada de la plataforma, que en alguns trams del recorregut arriba fins als onze metres, el que equival a un edifici de quatre pisos. En aquest sentit s'han expressat membres dels equips de govern de Xilxes, Moncofa, Almenara, La Llosa i Vila-real que, en diferents graus, temem per l'afecció mediambiental, visual i fins i tot sobre el règim de brises marines de la infraestructura. També s'han referit a la barrera que pot representar per al desenvolupament urbanístic dels seus municipis i al perill d'inundacions.

Tanmateix han matisat que els recursos presentats suposen només variacions de caràcter tècnic que no modifiquen substancialment el projecte i que, en cas de ser considerats, no implicarien retards.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.