Persones amb discapacitat vigilaran les muntanyes de la Vall d'Albaida

La Caixa del Mediterrani i l'Associació de Deficients posen en marxa el programa «extingim el foc entre tots»a la comarca

A l'igual que ha passat en altres ocasions, enguany, la Caixa d'Estalvis del Mediterrani ha posat en marxa el projecte de prevenció i extinció d'incendis forestals als llits dels rius Clariano i Micena, la serra Grossa, el Benicadell, Covalta i Mariola, els ports de Xàtiva i Albaida, els embassaments de Bellús i Beniarrés i les zones d'esbarjo, i els abocadors incontrolats. però en aquesta ocasió ho ha fet mitjançant el programa de foment del voluntariat ambiental i en col·laboració amb les associacions Volcam i Acif de la comarca de la Vall d'Albaida.

El programa «Extingim el foc entre tots» compta amb 15 voluntaris que, fins al mes de setembre vigilen totes aquestes zones amb el suport d'un camió tot terreny dotat amb una bomba d'aigua de 3.000 litres, semblant al que va resultar molt efectiu a l'incendi hagut a la Serra Grossa de l'any 2005.

Però una de les novetats més importants d'aquesta campanya rau en la incorporació de voluntaris del programa Trèvol, al grup de vigilància de la zona durant els caps de setmana. Es tracta de persones discapacitades psíquiques i físiques que realitzaran tasques de prevenció i vigilància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
girona

L’IEC premia les investigadores de la UdG Gemma Bartolí i Judit Pujol

BARCELONA
societat

Envien a judici els investigats d’apunyalar un noi per motius racistes

santa coloma de farners
SOCIETAT

La gelada de matinada afecta els cultius de fruita dolça de Ponent

Lleida
Informe d'AI

Amnistia alerta sobre el col·lapse del dret internacional

barcelona
societat

La Torre de Capdella vol recuperar el complex de Molinos

Torre de Capdella

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell