Societat

El restaurant Miguel de l'Alcúdia aconseguix el VIII Concurs d'Arròs amb bledes de Llíria

En la categoria de postres, el restaurant El Rossinyol de Náquera aconseguix el màxim guardó

El restaurant Miguel de l'Alcúdia, representat per Paco Rodríguez, ha aconseguit el primer premi de la VIII edició del Concurs de “Arròs amb bledes' de Llíria, dotat amb 900 euros.

Un total de 13 professionals del sector de la restauració han participat hui en este certamen gastronòmic organitzat per l'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Comerç.

El segon premi ha recaigut en el restaurant El Rossinyol de Nàquera, representat per Fernando Navarro, que ha obtingut un premi de 500 euros, i el restaurant El Chaparral de Serra, amb con Lorena Catalá i Enrique Serrano, ha obtingut el tercer premi, amb una dotació econòmica de 200 euros.

Els participants d'esta categoría han elaborat el plat segons la recepta tradicional de Llíria, amb arròs, bledes, oli, ceba, tomaca, all, pebre roig dolç, fesols, sal, safrà, creïlla i com a ingredient opcional, caragols.

Categoria de postres

En les postres, el guanyador del primer premi, amb una dotació econòmica de 550 euros, ha sigut per al restaurant El Rossinyol, representat per Fernando Navarro.

El restaurant Juan XXIII de Benifaió, amb Jesús Lapeña, ha aconseguit el segon premi, amb 280 euros, i el tercer premi, amb una dotació de 150 euros, ha sigut per al restaurant La Visteta de Barx, amb Beatriz Ballester.

Les postres elaborats havien d'incloure entre els seus ingredients la carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró