Societat

Retards de 30 minuts a la R11 per un problema de subministrament elèctric al tram Figueres-Portbou

Els trens circulen per via única entre Sant Miquel de Fluvià i Llançà

També hi ha demores de fins a 20 minuts en diversos trens de les línies R3, R12 i R4

Un problema de subministrament elèctric al tram Figueres-Portbou provoca aquest dilluns al matí retards d'uns 30 minuts als trens de la línia R11 (Barcelona-Girona-Portbou), segons ha informat Renfe. Fins a les nou del matí, tres combois s'han vist afectats per aquest incidència que obliga a circular per via única entre Sant Miquel de Fluvià i Llançà, a l'Alt Empordà. Adif ha informat que es tracta d'un problema de tensió en una de les vies i que s'està treballant per reparar la incidència, que ha començat poc després de dos quarts de set del matí. Els trens actuals afectats són Portbou 06:23- Sants 08:39, amb demora de 25 minuts, i Portbou 07:03- Sants 09:39, amb retard de 25 minuts.

Rodalies Catalunya informa que també hi ha demores de fins a 20 minuts en trens de la línia R12 (L'Hospitalet-Lleida), R3 (L'Hospitalet-Vic)i R4 (Manresa-Vilafranca).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia