Societat

Detenen un home per haver-ne apunyalat un altre a Badia del Vallès

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda un home de 44 anys com a presumpte autor de l'apunyalament d'un altre home, a Badia del Vallès. Un veí del municipi vallesà va alertar ahir a primera hora del matí a la policia catalana de l'existència d'un jove estirat al carrer amb diverses ferides d'arma blanca. Segons van informar el Mossos, el cos sense vida de l'home, de 27 anys i de nacionalitat romanesa, va ser trobat amb signes de violència al voltant de les set del matí en una zona de jardins situada entre els blocs 43 i 45 de l'avinguda del Cantàbric. L'àrea d'investigació criminal (AIC) de la regió metropolitana nord de la policia catalana s'encarrega de la investigació de la mort i de moment ja hi ha hagut una detenció..

Ahir, agents de la policia catalana van treballar a la zona recollint proves. Per exemple, hi havia taques de sang a l'entrada d'un dels blocs de pisos. Després de la intervenció policial, que va finalitzar a mig matí, un habitatge va quedar precintat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia