Societat

Interrompuda la circulació de trens entre Sant Vicenç de Castellet i Calaf per una avaria elèctrica

La manca de tensió a la catenària deixa tres trens immobilitzats en aquest tram

Dos trens afectats per una altre tall a la catenària a la R4 entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d'Anoia

La circulació de trens entre Sant Vicenç de Castellet (Bages) i Calaf (Anoia) està interrompuda des de poc després de les deu de la nit per manca de tensió a la catenària.

Malgrat que no es coneix encara la causa de l'avaria, la zona ha estat una de les afectades per la pluja que cau des de la matinada.

Tres trens que circulaven per aquest tram en el moment de l'avaria han quedat immobilitzats i els seus passatgers atrapats, tot i que cap a un quart i cinc d'onze ja només ho estaven els ocupants d'un dels combois. Un dels trens s'ha pogut remolcar fins a l'estació més pròxima. I els passatgers de l'altre han estat transbordats. S'estudia ara si el tercer tren es pot remolcar o si es transborden els 60 passatgers que hi ha a dins.

Renfe ha activat un servei de transport alternatiu per carretera entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet mentre duri la incidència.

Dos trens afectats a la R4

Dos trens de la línia R4 de Rodalies s'han vist afectats per un tall de tensió a la catenària entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d'Anoia aquest divendres a la nit.

Un dels combois afectats ha quedat atrapat a Sant Vicenç de Calders i l'altre a la Granada, informa Protecció Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.