Societat

El GEiEG celebra diumenge una nova festa del pedal

El recorregut serà de Girona fins a Sant Gregori, després Bescanó i Salt abans de tornar a la ciutat

Les inscripcions es poden fer fins divendres i costen 3 euros als socis i 5 als que no ho són

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) celebrarà diumenge vinent una nova edició de la tradicional festa del pedal, la cinquanta-dosena. L'objectiu és el que ja ha marcat les anteriors edicions: celebrar una pedalada popular apta per a tots el públics: “Es tracta de realitzar una prova lúdica, de caràcter no competitiu i amb l'objectiu d'intentar gaudir al màxim del meravellós entorn que ens ofereix la nostra comarca, així com també potenciar la pràctica esportiva i la unitat familiar”, expliquen des de l'entitat. Un any més, la pedalada popular transcorre amb la pedalada adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

El recorregut

Aquest any la sortida serà des de la plaça Catalunya. Des d'aquest punt s'anirà fins a la Devesa i a Sant Gregori a través de la via verda, per Domeny. Un cop a Sant Gregori, es farà un esmorzar al pavelló esportiu al costat del paratge de la Pineda.

El camí continuarà cap a Bescanó, a través de la passera sobre el Ter. Aquí s'agafarà la via verda que travessa les deveses de Salt fins a la zona dels Maristes. La intenció és fer un recorregut per diversos carrers de Girona per acabar el recorregut a les instal·lacions del GEiEG de Palau, on es farà un dinar popular.

Les inscripcions es poden realitzar fins divendres vinent als diversos complexos del l'entitat esportiva. El preu és de tres euros per als socis i de cinc per als que no ho són. El preu de la inscripció inclou l'esmorzar (entrepà i beguda), un obsequi de record, assistència tècnica durant la pedalada i una assegurança en cas d'accident.

El president del GEiEG, Francesc Cayuela, ha valorat aquest cap de setmana què significa la festa del pedal per a l'entitat: “Representa molt més que una simple passejada amb bici. És un acte tradicional de l'Entitat que continua tenint l'objectiu de fer participar les famílies gironines.” S'afegeix a la pedalada una activitat per als aficionats a l'orientació esportiva, amb la Roadbook de les Gavarres.

LA DATA

28.9.2014
es farà
la festa del pedal que anirà de Girona a Sant Gregori, Bescanó i Salt abans de tornar a Girona.

LA XIFRA

52
edicions
de la festa del pedal s'hauran realitzat amb la prevista aquest diumenge.

LA FRASE

Per al GEiEG la festa del pedal representa molt més que una simple passejada amb bicicleta
Francesc Cayuela
president del geieg


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia