Osona/Ripollès

Fires de Nadal al Ripollès

Aquest cap de semana llarg, amb festa fins dilluns, hi ha propostes a Camprodon, Campdevànol, Campelles i Ogassa.

Camprodon celebra la Fira de la Puríssima més solidària

Els llums de Nadal, que s’encenien aquest divendres a la tarda, van donar el tret de sortida a la Fira de la Puríssima de Camprodon. Els actes es concentren sobretot el cap de setmana i s’allargaran fins dilluns.

Aquest any la fira serà més solidària que mai, ja que també s’aprofitarà per fer una recollida d’aliments, i dissabte a la tarda es farà una donació de sang.

Dissabte a les 6 de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament es farà l’entrega de premis del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon. A la tarda, al pavelló vell, es farà l’espectacle La màgia del Mag Lari, i al mateix lloc però a partir de mitjanit hi haurà un concert a càrrec de Jet Set.

Pel que fa a diumenge, des del matí i durant tot el dia es farà la Fira de la Puríssima a la plaça Santa Maria, i també un mercat solidari. Per últim, dilluns hi haurà passejades solidàries a favor de l’alimentació infantil.

Durant tots aquests dies a la sala de les Columnes del Casal Camprodoní es podrà veure l’exposició “Les labors de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon”. Es podrà visitar de 5 a 7 de la tarda.


Mostra artesanal i tallers a la fira de Campelles

La sala de l’Ajuntament, el Casal Sant Martí i la plaça de l’Ajuntament seran l’escenari de la Fira de la Puríssima, que se celebrarà aquest cap de setmana a Campelles. La fira, que es podrà visitar d’11 del matí a 8 del vespre, s’inaugurarà dissabte.

Així doncs, es podrà veure una mostra artesanal amb productes diversos, que aniran des dels làctics fins a objectes de regal, artesania del boix, mobles o pintura. A més la fira estarà ambientada amb animals de granja vius, i també hi haurà un munt de tallers.

Dissabte al matí n’hi haurà un de pintura, a càrrec de Sergi Moreno, i a la tarda, un d’estrelles amb brics i d’animals fets a partir de rotlles de paper de vàter. A 2/4 de 8 del vespre a l’església hi haurà una cantada de la coral Els Follets.

L’endemà diumenge, al matí es farà un taller de centres de Nadal i a la tarda un altre de tions. Finalment, a 2/4 de 7 de la tarda s’oferirà una xerrada sobre cosmètica i les propietats específiques que té l’àloe vera, que anirà a càrrec de Francesc Codina. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Campelles i la comissió de la fira.

Ogassa obre el Nadal amb la festa de Santa Bàrbara

La novena trobada de la gent jove de la tercera edat seguida d’un sopar popular obria aquest divendres les activitats de Nadal a Ogassa, en què celebraran Santa Bàrbara.

Dissabte al matí es farà una cercavila amb els acordionistes i al migdia hi haurà ballets i músiques tradicionals. A la nit hi haurà ball amb el grup De Gala, on s’escollirà la pubilla i hereu 2014.

Pel que fa a diumenge, a les 12 del matí es farà un concurs de dibuixos de Nadal i a la tarda, una quina a favor de l’AMPA de l’escola. A les 10 del vespre hi haurà sessió de teatre amb l’obra Políticament incorrecte, de Ray Cooney, que es tornarà a representar l’endemà dilluns però en sessió de tarda, a partir de les 6.

Fira de Nadal a Campdevànol amb més parades que mai

Més d’una trentena de parades d’ornaments i regals nadalencs ompliran aquest dissabte la plaça de la Mainada de Campdevànol en la tradicional Fira de Nadal. La mostra s’inaugurarà a les 10 del matí, i també hi haurà un espai lúdic per als nens.

Aquest any també s’han organitzat dos espectacles infantils: un es farà a les 12 del matí amb el Mag Xule i la seva Puça, i a les 5 de la tarda s’oferirà l’espectacle Discobaby. Com ja és tradició, també es rebrà la visita del patge reial dels Reis de l’Orient, que serà a Campdevànol tant al matí com a la tarda.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut destacar que aquest any la fira incorpora quatre botigues de nova creació i de Campdevànol.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA