Societat

Eixamplen l'accés de la C-31 al poble de Vall-llobrega

Ho facilitarà la Diputació de Girona, que assumeix la titularitat del vial i n'executarà el projecte, que finançarà

El condicionament del vial que uneix la C-31 amb el nucli de Vall-llobrega es posa en marxa amb l'aprovació del projecte per part del ple de la Diputació de Girona, l'organisme que finança les obres. Els treballs tardaran encara a començar perquè abans s'ha d'iniciar el procés d'expropiació dels terrenys que permetran l'eixamplament i que afecten catorze finques diferents.

Es calcula que el cost de les obres és de 281.012 euros, abans de la licitació, en què pot acabar disminuint el cost final, i consistiran en l'eixamplament de la calçada en el quilòmetre de llargària de la carretera.

Aquesta és una carretera que la Diputació acaba assumint en el marc del pla d'absorció de carreteres que té 24 anys de durada i que ha de completar un cop acabats 300 quilòmetres de la xarxa viària de titularitat municipal i 240 quilòmetres de carreteres autonòmiques. Al llarg d'aquest darrer any, la Diputació ha establert convenis amb altres ajuntaments. El primer va ser el camí de la C-31 a Fortià, als municipis de Fortià i Vilamalla, i després es van aprovar convenis de cessió amb Santa Cristina d'Aro, per al camí de la C-65 al nucli urbà de Santa Cristina, i amb Camprodon i Montagut i Oix, per al camí de Beget a Oix.

LA XIFRA

281.012
euros
és el cost previ dels treballs d'eixamplament del quilòmetre de carretera d'accés al nucli urbà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia